Ut i världen och var ledig!

Ledighet!! Fast egentligen känns det inte så himla märkvärdigt, är inne i ett bra flow på jobbet och börjar redan tycka att det känns lite tråkigt att vara hemma ensam :P Jobbat 10 av 11 dagar dock så lite ledighet onsdag-fredag skadar verkligen inte!
 
SÅ. Jag började dagen med brunch; en kycklingklubba, en burk makrill, två ägg ett glas vatten(!) och hör och häpna, KAFFE. Eller typ kaffe iallafall. 1 dl kokande vatten, 1 tsk snabbkaffe från ICA I <3 eco, lite honung och kokosmjölk. Blev sugen på att få en koffeinkick, efter måndagens och gårdagens PMS-besvär. Det blev choklad i måndags, och igår både choklad och lite smågodis, plus att en väldigt snäll arbetskamrat hade bakat kokostoppar speciellt till mig igår, så det blev tre såna efter arbetspasset :) Idag (och inatt) känn det bara så fruktansvärt äckligt i mage och kropp. Usch. För mycket socker. Ska dra in på frukten ett tag också.
 
Idag ska jag upp till mamma och putsa tänderna, klippa håret, ut och springa i Karlslund, gå en sväng på stan och helst hinna med en promenad med mamma ikväll. Sen är det ju lill-lördag, så det kan bli nåt skoj ikväll. Har tre dagar på mig att fixa det som behöver fixas inför avfärden mot Grekland och Zakynthos på tisdag. Mindre än en vecka kvar! :D It will be awesome.

Kommentera här: